Forum Wspinaczkowe - wyjazdy :  Forum The fastest message board... ever.
Forum o wyjazdach wspinaczkowych. Jedziesz, szukasz kogoś do ekipy lub informacji o regionie, pisz tutaj. Świętokrzyski Klub Alpinistyczny nie odpowiada za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum. 
Idź do wątku: <---->
Akcja: ForaWątkiNowy wątekSzukajZalogujPodgląd do wydruku
jura trip
Wysłane przez: Marcin_S ()
Data: 29 Sep 2011 - 18:59:00

szukam kogoś od poniedziałku na parodniowy wypad w skały. Miejsce obojętne, żeby tylko skala była biała i wyślizgana smiling smiley spanie pod namiotem itd zapewniam swój ordynarny i szyderczy humor, reszta do negocjacji smiling smiley

Opcje: OdpowiedzCytuj
Re: jura trip
Wysłane przez: gÓral ()
Data: 29 Sep 2011 - 19:51:30

od środy/czwartku jedziemy w sokoły na kilka dni kałmuchu

Data: 30 Sep 2011 - 23:43:40

wiem, że nikt i tak nie odpisze, ale zaszła zmiana, mogę jechać od wtorku.
Sokoły pierdole

Wysłane przez: Małgośka ()
Data: 02 Oct 2011 - 19:14:52

Hej,
odpisuję żeby Ci nie było smutno smiling smiley Otóż to nie jest tak, że nie chcemy się z Tobą wspinać, my po prostu zmuszeni jesteśmy pracować, często -dodam- wręcz charytatywnie i w takiej sytuacji zapewne wolelibyśmy jechać się wspinać, ale rzeczywistość postanowiła nas uwięzić :/ Widzisz jak masz fajnie ?!
Pozdro smiling smiley

Data: 02 Oct 2011 - 22:43:44

Długotrwała praca powoduje przyrost masy i spadek osiąganych wyników, sprawdziłem to sam na sobie. Praca nie ma sensu...
Poza tym jakieś urlopy to chyba są!? Heloł? Mógłby ktoś tak się urwać z roboty i pojechać z biednym Wojaczkiem np do Rzędek choćby na tydzień...

Akcja: ForaWątkiSzukajZaloguj
Nazwa użytkownika: 
E-mail: 
Temat: 
This forum powered by Phorum.