Forum o wyjazdach wspinaczkowych. Jedziesz, szukasz kogoś do ekipy lub informacji o regionie, pisz tutaj. Świętokrzyski Klub Alpinistyczny nie odpowiada za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum.
Przygarnąć powiadasz... Wałek jest zareczony, Arczi podobno ma żone(ktokolwiek widzial,ktokolwiek wie!? Ja niestety jestem na wygnaniu :/ najbezpieczniej chyba ustawic sie z sekcja dziewczeca na weekendzie lub na pako wpasc.
No tak, z tym, że dla mnie droga od wspinaczki do narzeczeństwa, tym bardziej małżeństwa, jest dłuższa niż ta mleczna... ale dzięki za radę A kobiet tu nie ma? Płeć potencjalnego przygarniacza nie ma dla mnie znaczenia
Wojak Ty świno zbereźna, tu chodzi tylko o sport i cyfre kuhhwa!
Ze swojej strony chętnie bym sie powspinał ale w Kielcach jestem gościem. Znajdzie sie jakiś/-aś chętny/-a aby potowarzyszyć mojej koleżance, posiada szelki, korkery i podstawowe umiejetności wiec nie melepeta
Ew przyjdź jutro albo we wtorek na pakernie, mają być burze wiec chamstwo nie pojedzie w skały tylko bedzie sie pocić i kisić w tej śmierdzącej budzie
Marcin_S podobno Gosia krzyczy rzadko i terroryzuje tylko jedną osobę. Ja nią nie jestem, ale Ty powinieneś się domyślać kto to. Poza tym, cele prokreacyjne samce łatwiej by osiągały, gdyby mocniejszą cyfrę robili w IQ. Gigipawel, kurs robiłam ze trzy lata temu w Krakowie, gdzie częściej wtedy bywałam. Jeśli plotka się potwierdzi, to można dołączyć do klubu mimo to
Miałam nie pisać, ale napisze:
Po primo: Wojaczku doigrałeś się ! - narzędzia tortur już są przygotowane;
po drugie primo: Ty to jak pies ogrodnika sam nie zje i drugiemu nie da;
po trzecie primo: coby Cie te twoje cytaty nie zabiły i pamiętaj - też cytat- "Ze słabszymi nie chodzę