Rozmawialiśmy na Targach Kielce z przedstawicielem miesięcznika "GÓRY" [www.goryonline.com] , oferują nam (ŚKA) około 50 % zniżkę na roczną prenumeratę jeśli zbierze się 20 osób chętnych do skorzystania z oferty. Koszty przesyłki po ich stronie, tzn. wysyłali by zbiorową paczkę na adres Bazy Zbożowej. Moim zdaniem to super okazja i warto skorzystać;
Jutro wysyłam listę, tzn. liczbę chętnych i dane do faktury.
Jak będę znał konkretna cenę to zacznę zbierać kasę.
Nowe Góry maja wyjść za około tydzień.
Pozdr.
Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-04-10 12:11 przez payek.
Są już nowe Góry, zostawiłem je na pakerni w klubowej szafce (pierwszy regał, boks na samej górze - ŚKA).
Obok listy obecności na ściance, umieściłem listę osób z prenumeratą, proszę się wpisywać i samodzielnie pobierać "Góry"
Koszt rocznej prenumeraty to 44.50 zł.
Mam dwa tygodnie na zebranie kaski i uregulowanie faktury.
Pieniądze możecie przelać na moje konto:
47 1020 2629 0000 9602 0077 4141
Paweł Kowalski
Ul. Wolności 12a
26-026 Morawica
Lub osobiście przekazać mi na pakerni, czy też w skałach.
Wczoraj przyszła paczka do Bazy Zbożowej na adres ŚKA, najprawdopodobniej są to nowe Góry. Ja będę tam dopiero w pon lub wt, także jak ktoś ma czas to niech rozpakuje paczkę i wrzuci do klubowej szafki.
Pozdr
moje kopie powinny gdzieś tam leżeć, bo jeszcze nie miałem szansy odebrać.
podejmę depozyt z pakerni, jak tylko się pojawię w CK, może uda się w tym tygodniu poza tym to zawsze można jedną kopię opisać duńczyk i mieć ją na pakerni w celu poczytania przez zainteresowanych, a ja będę ją zgarniał jak będę w okolicy, przy okazji będę wiedział, która to