Forum o wyjazdach wspinaczkowych. Jedziesz, szukasz kogoś do ekipy lub informacji o regionie, pisz tutaj. Świętokrzyski Klub Alpinistyczny nie odpowiada za treść wypowiedzi zamieszczanych na forum.
Dowiedziałam się o możliwości wyjazdu razem, "obok" zgrupowania na nartach biegowych Szkoły Mistrzostwa Sportowego ze Szczyrku. Bazą ma być schronisko Rysianka położone na wysokości chyba 1250 m w Beskidzie Żywieckim. Podobno gwarancja śniegu.
Trasy mają być zrobione na potrzeby treningu młodych sportowców, a znajomy trener obiecał mi rady dotyczące techniki.
Ja wstępnie planowałabym wyjazd na 3 dni: 14(może 13) - 16 grudzień.
3 miejsca w samochodzie (jadę z Anią).
J. Sz. tel. 669 50 18 15
Joanna Szkliniarz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Dowiedziałam się o możliwości wyjazdu razem,
> "obok" zgrupowania na nartach biegowych Szkoły
> Mistrzostwa Sportowego ze Szczyrku. Bazą ma być
> schronisko Rysianka położone na wysokości chyba
> 1250 m w Beskidzie Żywieckim. Podobno gwarancja
> śniegu.
>
> Trasy mają być zrobione na potrzeby treningu
> młodych sportowców, a znajomy trener obiecał mi
> rady dotyczące techniki.
>
> Ja wstępnie planowałabym wyjazd na 3 dni:
> 14(może 13) - 16 grudzień.
> 3 miejsca w samochodzie (jadę z Anią).
> J. Sz. tel. 669 50 18 15
Pisze się na ten wyjazd, drugie miejsce rezerwuje kolega Michał, także pozostaje jeszcze jedno.
Rozmawiałam z obsługą schroniska Rysianka (1290 m n.p.m.) - będą dla nas noclegi jako dla osób "zaprzyjaźnionych z jednym z trenerów. Normalnie w tym terminie brak miejsc.
Wyżywienie 40 zł za 3 posiłki/dz, duże porcje dla sportowców.
Wyjazd planuję 14.12.12 o 4 rano (!).
Może ktoś jeszcze chętny?
Podtrzymuję wyjazd 14.12.12 o 4 rano.
Wycofuję się z rajdu 12.01.13, za to myślę o imp0rezie ok. 18.01.12 - Radocyna oraz może (?) imprezie pięćdziesiątka bez setki ok. 16.02.13. Informacje na stronie www.snieznetrasy.pl
J. Sz.