Wydaje mi się że pisząc określiłem dostatecznie jasno, że rozgraniczam Ciebie i ludzi którzy nic w klubie nie robią, ale czułem że się przyczepisz. Cóż - chyba masz mnie za aż takiego idiotę z klapkami na oczach
Dla pewności wkleję tu raz jeszcze, żeby był totalnie jasny kontekst w którym napisałem to co powyżej:
"Nie ma że "pako jest nasze", a "ściana jest Bartka", bo Bazę gówno obchodzą nasze wewnętrzne sympatie czy antypatie - dają nam miejsce od treningów, więc w zamian ŚKA ma coś dać od siebie, kropka. Jak i z kim to zorganizujemy to już nasza brocha i nie ich problem."
Zaproponowane przeze mnie rozwiązanie to nie jest sytuacja "albo/albo", a jeżeli Twoim zdaniem Bartkowa ścianka stanowi konkurencję dla klubu, to... tylko świadczy o kondycji klubu - co wcale nie jest niczym zaskakującym, skoro
od zawsze osobiste niechęci są stawiane ponad jego dobro, a klubowicze którzy się temu przyglądają z boku są tym już kurewsko zmęczeni.
Zamiast stwarzać problemy proponuję rozwiązanie - prowadząc w piątek warsztaty na boulderowni możecie mówić ludziom, że jeżeli chcą też zobaczyć jak wygląda wspinanie z liną to KLUB w niedzielę zapewni taką możliwość na ściance - a my powiesimy na niej baner ŚKA i obłożymy ją "naszymi" ludźmi - wtedy wilk będzie syty i owca cała.
Da się? Da się. A że Bartek na tym może skorzysta? O MUJ BORZE... i co z tego?
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2021-07-27 15:42 przez ksaweryn.