Pyza Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Jutro jadę do firmy, która ma robić haft,
> dopytam o szczegóły i cenę i dam znać. Ile
> osób chce oddać bluzy poza zamówionymi
> ostatnio?
Pyza ale jaki haft? Ja nie wiem czy chce bo nie wiem co ma być haftowane.
Hafty są jeszcze nie wykonane, jestem w rozjazdach i nie miałem czasu się tym zająć. Od poniedziałku będę w Kielcach i wracam do tematu.
Będziemy haftować małe "ŚKA" na rękawie lub klacie w zależności od tego gdzie będzie techniczna możliwość.
Dokładne wymiary ustalimy po zatwierdzeniu miejsca haftu, jeżeli będzie to rękaw - haft musi być mniejszy (możliwości techniczne)."
Zatem pytam każdego z Was.
1. Czy ze wszystkich bluz z zamówienia, które znajdują się u mnie ktoś nie chce haftowania? (pamiętam o pojedynczych sztukach Hermana i Kopcia, które pozostaną bez zadruku). Jeśli nie będzie sprzeciwu wszystkie oddaje do firmy.
2. Czy ktoś z osób posiadających już bluzy (inną odzież) chciałby haft?
Logo haftowane będzie białą nicią na rękawie lub klacie.
*Koszt oprogramowania dzielimy na wszystkich zainteresowanych i pozostanie ono w firmie na przyszłość.
Wilku na moją prośbę, upraszcza trochę tą grafikę. Jak już będzie gotowa wykonamy haftowanie próbne, oni to wycenią i dla chętnych zrobimy również na plecach.
payek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ja zrozumialem, że oryginalne nasze logo idzie na
> rękaw lub klatę, a ta grafika dodatkowo na
> plecy, mylę się? Oryginalne logo musi być.
Dokładnie tak jak napisał Payek. Oryginalne logo idzie na klatę lub rękaw (jeszcze nie wiem gdzie, jutro mają robić próby gdzie się zmieści tamborek, na którym maszyna robi haft- tu nie będzie wyboru, gdzie będzie optymalniej tam zostanie naszyte). Natomiast grafika od Wilka to nie jest nowe logo tylko pomysł na haft na plecach i będzie zrobione wyłącznie dla zainteresowanych, którzy wyrażą taką chęć.