Czołem!
Jako nowy zaryzykuję i nieśmiało się przedstawię.
Mam na imię Marcin, urodziłem się i mieszkam w Kielcach, mam blisko cztery dychy na karku.
Po górach szwendam się od lat, z biegiem czasu coraz bardziej utrudniając sobie życie i szukając coraz większych wyzwań (albo jak mawia moja Pani Żona, niepotrzebnych kłopotów
).
Pobyt w górach to dla mnie przede wszystkim odskocznia od codziennego tempa, możliwość obcowania z naturą i wyczyszczenia głowy.
Obecnie jestem w fazie przepoczwarzania się z "turysty co czasem poza szlakiem połazi", w "turystę, co czasem się powspina i nietrudną drogę przelezie".
Z racji braku czasu na swoją pasję, ewolucja u mnie postępuje dość wolno, wspinacz ze mnie taki, jak z koziej dupy trąba, ale może dzięki Wam będzie lepiej...
Liczę, że dzięki znajomości z Wami będę miał możliwość poznać fantastycznych ludzi, którzy podzielają tą niezrozumiałą dla normalnych homo sapiens chęć do włażenia coraz wyżej.
Liczę, że będę mógł się od Was uczyć i rozwijać moje wspinaczkowe zainteresowania i dzięki temu odkrywać w górach zupełnie nowe perspektywy.